Els veïns de Tavèrnoles escullen el tipus de coberta per al futur espai cobert

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 00:00

Aquest passat dilluns 12 de març s’ha procedit al recompte de les enquestes sobre el disseny de l’espai cobert i els pressupostos participatius del 2018. En total s’han recollit 41 butlletes d’un cens total de 266 veïns majors de 16 anys empadronats al municipi, la qual cosa suposa una participació del 15,4%.

Pel que fa al disseny de l’espai cobert, de les 4 propostes que es posaven a votació ha resultat guanyadora la coberta inclinada a dos vessants amb un total de 26 vots, mentre que la segona opció més ben valorada ha estat la de la coberta inclinada amb 14 vots. Les altres dues opcions (coberta plana i coberta inclinada a dues alçades) no han obtingut cap vot.

Pel que fa als pressupostos participatius es van posar a valoració quatre possibles projectes amb una dotació econòmica de 15.000 €, obtenint les següents puntuacions:

  • Dotar de serveis la zona del camp de futbol: 20 vots
  • Establir una línia d’ajuts directes per a les famílies: 16 vots
  • Equipar una àrea per a autocaravanes: 3 vots
  • Ubicar el punt d’informació turística a la Placeta: 2 vots

Aquests resultats seran traslladats a l’equip d’arquitectes de l’Espai Cobert per tal que puguin continuar amb la redacció del projecte. D’igual manera des dels serveis tècnics municipals es començarà a treballar per definir l’actuació de construir uns serveis al camp de futbol.

Des de l’equip de govern es vol agrair a tots els veïns que han pres part en aquest doble procés participatiu.

Darrera actualització: 13.03.2018 | 11:51