Es decideixen els guanyadors del 2n Concurs fotogràfic d'estiu a Instagram de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 00:00

Marc Cutrina, Carme Molist, Maria Asensio i Judit Gutiérrez són els guanyadors de la segona edició del Concurs fotogràfic d'estiu de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a través de la xarxa social Instagram. El concurs es va fer entre el 15 de juliol i el 15 de setembre i va comptar amb més de 400 fotografies. Els participants es podien presentar a dues categories, Paisatge, flora, fauna i patrimoni cultural i Activitats respectuoses amb la natura.

D’entre les 373 fotografies presentades a la categoria de #naturaENGS, es van decidir atorgar els següents premis següents:

Primer premi: Marc Cutrina @m.cutrina, obsequiat amb un dinar per a dues persones al restaurant Fussimanya de Tavèrnoles. Vegeu foto.

Segon premi: Carme Molist @carmemolistvidal, guardonada amb un producte artesanal local. Vegeu foto.

A la segona categoria, amb l'etiqueta #esportENGS, hi van participar 27 fotografies i els guanyadors van ser:

Primer premi: Maria Asensio @meriasensio, que s’endú un paquet d’esports d’aventura (caiac + Segway) amb una empresa local especialitzada en aquest sector. Vegeu foto.

Segon premi: Judit Gutiérrez @judit_jugudo, guardonada amb un producte artesanal local. Vegeu foto.

El jurat estava format per un representant dels ajuntaments de Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Sant Sadurní d’Osormort, Tavèrnoles i Vilanova de Sau, un representant de l’empresa Luxmundi com a representant de les empreses gestores de centres d’informació a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i per un representant del Consorci i del propi Espai Natural Guilleries-Savassona.

Darrera actualització: 11.11.2020 | 12:13