Festes de Nadal a Tavèrnoles

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 00:00

En un any, totalment atípic i marcat per la pandèmia, el Coronavirus també ha afectat les activitats nadalenques que farcien el calendari de desembre a Tavèrnoles. Malgrat tot, des de l'Ajuntament ha preparat un seguit d'activitats adaptades a l'actual situació de pandèmia.

A més de no poder celebrar cap de les activitats habituals del pont de la Puríssima on es promocionaven diferents elements i espais patrimonials, culturals i històrics del poble, enguany també s'ha hagut de suspendre l'edició de la tradicional exposició de Fragments de Pessebres.

Tot i això, si les restriccions sanitàries ho permeten i sempre seguint les recomanacions del PROCICAT s’han programat algunes activitats:

  • El 21 de desembre es presenta “la Barana dels desitjos” activitat per donar suport a La Marató de TV3, on els veïns podran penjar els seus desitjos per l’any 2021 i contribuir amb la recaptació de la Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a la COVID-19.
  • El Diumenge 27 de desembre, entre les 11 i la 1 les 13h, El Patge Reial passarà per les cases de la quitxalla a recollir en persona la carta per lliurar-la als Reis Mags d’Orient. Les famílies que vulguin rebre la visita del Patge han de sol·licitar-ho via missatge de WhatsApp al 690308716 abans del dia 23 de desembre.
  • A la tarda del mateix diumenge, tindrà lloc la novetat d’aquest any que substitueix la tradicional Quina de Nada: El Gran Concurs on-line sobre Tavèrnoles. Un concurs de preguntes i respostes en línia a través de la plataforma Kahoot amb obsequis pels primers classificats. La metodologia del concurs serà molt senzilla, però requerirà d’uns condicionants tècnics que caldrà preveure amb antelació:
    • Al nostre aparell mòbil ens haurem de descarregar i instal·lar l’aplicatiu de Kahoot.
    • Per concursar caldrà connectar-se el dia i hora indicats a través d’un ordinador al canal de youtube de l’Ajuntament de Tavèrnoles (www.youtube.com/ajtavernoles).
    • Quan comenci el concurs des del canal de youtube apareixeran les preguntes i des dels nostres aparells mòbils haurem de seleccionar la resposta correcta.
  • El dia 5, el dia més esperat pels petits, arriba la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Aquest any variaran el recorregut i el Reis d’Orient passaran pel carrer Montseny, carrer Pirineu i faran la seva arribada a l’Espai Cobert. Caldrà seguir en tot moment les indicacions de seguretat pel COVID-19. Si alguna família de Tavèrnoles vol rebre la visita dels Reis d’Orient a casa seva, cal que ho sol·liciti via missatge de WhatsApp al 690308716 abans del dia 30 de desembre.

Malauradament la situació no permet l’organització dels Tallers de Nadal, però convidem que mostreu quines activitats i manualitats han fet els nens a casa durant aquestes vacances de Nadal. Podeu fer arribar fotografies i vídeos per WhatsApp al 690308716, l’Ajuntament ho publicarà a les seves xarxes socials per compartir-ho amb la resta de veïns de Tavèrnoles.

Darrera actualització: 23.12.2020 | 16:55