Festes de Sant Isidre a Tavèrnoles

Dilluns, 7 de maig de 2018

El proper divendres 11 de maig s’inicien 5 dies d’activitats per la celebració de Sant Isidre al poble de Tavèrnoles.

Com ja és habitual els darrers anys, l’Ajuntament de Tavèrnoles organitza un seguit d’activitats per la festivitat de Sant Isidre el llaurador que es commemora el 15 de maig, aniversari de la seva mort.

La Xerrada “Situació de la vespa asiàtica a Catalunya”, dins els actes commemoratius dels 20 anys Espai Natural Guilleries- Savassona, donarà el tret de sortida a 5 dies d’activitats per la celebració de Sant Isidre. L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda al centre cívic. El dissabte a les 12 del migdia es realitzarà una visita guiada a l’Església de St. Esteve de Tavèrnoles i a la tarda, a dos quarts de cinc, es celebrarà una audició de l’Aula de Música de Folgueroles a la mateixa església. El diumenge 13 de maig a les 9 del matí s’iniciarà la XVIII Caminada de Primavera amb un recorregut de 15 km. I a les 9 del vespre es celebrarà el Sopar de Sant Isidre al Restaurant Colomer.

El dilluns 14 de maig a la terrassa del centre cívic s’encendrà el foc de Sant Isidre. Es clouran els actes el dimarts 15 de maig amb la missa en honor a Sant Isidre a l’Església de St. Esteve de Tavèrnoles, i a les 2 del migdia es realitzarà la festa de la Vellesa amb un dinar i actuació musical al centre cívic.

Darrera actualització: 10.05.2018 | 10:47