Judit Fàbregas renuncia a l’acta de regidora municipal

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 00:00

Durant el ple celebrat el passat dilluns 25 d’abril Judit Fàbregas va presentar la renuncia al càrrec després d’haver estat gairebé 7 anys regidora a l’Ajuntament de Tavèrnoles.

La regidora va manifestat que havia estat un honor haver pogut formar part de l’ajuntament del seu poble posant en valor la feina conjunta que s’havia portat a terme els darrers anys. Per la seva part l’alcalde li va agrair la dedicació i la bona predisposició a treballar per Tavèrnoles i tots els seus veïns. El grup d’ERC també va desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa.

Dels demés punts de l’ordre del dia destaca l’aprovació inicial el projecte reurbanització del carrer del Mig de Tavèrnoles, i que presenta un pressupost d’execució de 269.070 €. L’obra es finançarà amb 190.000 procedents de diverses subvencions de la Diputació de Barcelona i l’ajuntament en finançarà la resta mitjançant la incorporació de romanent municipal. El projecte es va aprovar amb els 5 vots a favor del regidors de Junts per Tavèrnoles i 2 vots en contra del grup d’ERC argumentant que l’ajuntament no hauria de destinar el romanent a aquesta obra i que caldria valorar la possibilitat d’aplicar contribucions especials als veïns afectats.

Les obres consisteixen en la reurbanització del carrer que actualment es troba pavimentat en formigó per donar-li un acabat similar al del carrer Montseny, passant a disposar de plataforma única amb separació de les tres zones: vorera amb formigó imprès, calçada de sentit únic amb paviment asfàltic i aparcament amb formigó lliscat. A més a més s’executarà un nou accés a La Placeta directament des del carrer del Mig. Pel que fa als serveis es renovarà completament la xarxa de clavegueram i es soterrarà la xarxa elèctrica de baixa tensió.

El ple va aprovar amb 5 vots a favor de Junts per Tavèrnoles i 2 vots en contra d’ERC la modificació de pressupost per valor de 220.770€ per tal de poder incorporar diverses subvencions rebudes, així com la part de romanent destinada a finançar les obres del carrer del Mig. També es va aprovar la certificació número 6 de les obres de reurbanització del carrer de l’Església per un import de 88.258 € amb 5 vots a favor dels regidors de Junts per Tavèrnoles i 2 vots en contra per part dels regidors d’ERC.

Finalment el ple va aprovar la xifra del padró d’habitants de Tavèrnoles a 1 de gener de 2022 quedant aquesta en 329 habitants. El darrer punt de l’ordre del dia, incorporat per urgència, va ser aprovar la sol·licitud de la subvenció per a la compensació econòmica a favor de l’Ajuntament de Tavèrnoles per abonar les retribucions als càrrecs electes.

Darrera actualització: 26.04.2022 | 19:32