La construcció d'un espai cobert, projecte de legislatura amb major puntuació

Dimarts, 16 de febrer de 2016 a les 12:28

Aquest passat dilluns, 15 de febrer, s’ha procedit al recompte de les enquestes sobre els projectes de legislatura. En total s’han recollit 73 butlletes d’un cens total de 272 veïns majors de 16 anys empadronats al municipi, la qual cosa suposa una participació del 27%.

Els tres projectes que es posaven a valoració eren: la urbanització d’un carrer del poble; la construcció d’un espai cobert; i la construcció d’habitatges de lloguer de titularitat municipal. Cada veí podia valorar els diferents projectes atorgant-los 3, 2, 1 o 0 punts segons el grau d’interès que li despertava.

El recompte final de les valoracions ha estat:

  • Urbanització d’un carrer del poble: 110 punts 
  • Construcció d’un espai cobert: 127 punts 
  • Construcció d’habitatges de lloguer de titularitat municipal: 57 punts

En la mateixa enquesta es donava la possibilitat als veïns de fer noves aportacions; en total 24 butlletes han inclòs observacions addicionals. En major nombre de coincidències destaquen l’opció de donar un caràcter més peatonal al nucli antic del poble i la d’ubicar l’espai cobert a la zona de la pista de bàsquet. També presenten coincidències les següents observacions: urbanitzar el carrer del Mig; fer un millor manteniment dels camins rurals; asfaltar el carrer Pla de les Ballades; instal·lar una pista de pàdel; adequar un espai per a llar d’infants; i fer una millora general dels carrers del poble.

En funció d’aquests resultats i aportacions rebudes des de l’equip de govern s’establiran les prioritats de legislatura que quedaran reflectides en el Programa d’Actuació Municipal (PAM), així com les previsions de finançament per als propers anys.

Des de l’equip de govern es vol agrair a tots els veïns que han pres part en aquest procés participatiu i se’n valora molt positivament tot el desenvolupament, tant pel que fa a la sessió de debat públic del passat mes de gener com pel que fa al nivell de participació en el retorn de les enquestes.

Darrera actualització: 16.02.2016 | 12:29