L'Ajuntament atorga la totalitat de les ajudes i subvencions sol·licitades

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 00:00

A les subvencions universals que els darrers anys havia convocat l’Ajuntament, i que estan destinades a totes les famílies del poble, aquest any a més es van convocar uns ajuts econòmics destinats a empreses i autònoms destinats a pal·liar la crisi econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus

Subvencions universals a les famílies

Com els darrers anys, el passat mes d’abril, es van convocar les subvencions universals a les famílies de Tavèrnoles que tenien de termini fins al passat 31 d'octubre per presentar les sol·licituds.

El dia 12 de novembre es va publicar l’atorgament de 45 subvencions concedides per un import total de 4.399,45€.

Recordem que aquestes subvencions anuals preveuen quatre àmbits diferenciats.

  • Subvencions per a l’adquisició de llibres de text, material escolar, quotes d’AMPA i quotes de llar d’infants dels alumnes empadronats a Tavèrnoles.
  • Subvencions de suport als joves de Tavèrnoles que s’han de desplaçar fora del municipi per cursar estudis postobligatoris.
  • Ajuts a les famílies amb persones amb grau de dependència a càrrec seu.
  • Subvencions a les famílies amb infants de 0 a 16 anys que hagin de realitzar tractaments terapèutics de caràcter psicològic, de logopèdia o de tipus psicomotriu.

Ajuts econòmics a empreses i autònoms afectats per la COVID-19

A finals de juny l’Ajuntament va convocar uns ajuts econòmics adreçats a autònoms i petites i mitjanes empreses amb l’objectiu de pal·liar la situació de crisis econòmica provocada per la COVID-19.

Aquests ajuts adreçats a empreses i autònoms amb seu social a Tavèrnoles i que van haver de cessar la seva activitat a causa de l’estat d’alarma ocasionada per la situació sanitària de la COVID-19, o que haguessin tingut pèrdues econòmiques importants a causa de l’esmentada crisi.

El termini de presentació va finalitzar el passat 30 d’octubre i el dia 16 de novembre es va fer públic l’atorgament dels ajuts sol·licitats, que en aquest cas van suposar un import de 1.900 €.

Darrera actualització: 10.12.2020 | 08:01