L’Ajuntament de Tavèrnoles reconegut en transformació digital i govern obert

Dimecres, 4 de maig de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Tavèrnoles ha estat guardonat amb un dels Reconeixements Administració Oberta 2021, els premis que el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) atorga cada any per distingir les administracions capdavanteres a Catalunya en transformació digital i govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Tavèrnoles ha estat reconegut dintre del grup Top10 en la categoria d’ajuntaments de menys de 500 habitants i l’alcalde, Carles Banús, ha recollit el reconeixement aquest passat dimarts 3 de maig en un acte que s’ha celebrat a Llinars del Vallès. Aquests reconeixements tenen com a objectiu posar de manifest la feina de les administracions locals i aprendre de les millores experiències per a impulsar conjuntament un país digital i obert. Per determinar els guanyadors, l’AOC té en compte l’índex de maduresa digital de cada administració, que es determina analitzant més de 30 indicadors objectius, a partir de les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals. Aquests indicadors quantifiquen, entre d’altres, diferents actuacions relacionades amb el registre d’entrada, registre de sortida, gestió interna, contractació, interoperatibilitat, identitat digital, govern obert i normativa i certificacions.

Des de l’Ajuntament de Tavèrnoles es valora molt positivament haver assolit aquest reconeixement per tercer any consecutiu, fet que referma la important tasca que s’està fent des del personal de secretaria i d’administració en tot allò que fa referència al govern obert i la digitalització de l’administració pública.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 12:39

Imatges