Oberta la convocatòria per sol·licitar les subvencions universals a les famílies

Dimecres, 25 de setembre de 2019 a les 00:00

Fins el 31 d'octubre els veïns de Tavèrnoles podran sol·licitar les subvencions universals a les famílies

Un cop finalitzat el període d'exposició al públic de les bases, l'Ajuntament de Tavèrnoles obre la convocatòria per poder sol·licitar les subvencions universals a les famílies per aquest any 2019.

Les subvencions preveuen quatre àmbits diferenciats:

  • Subvencions per a l’adquisició de llibres de text, material escolar, quotes d’AMPA i quotes de llar d’infants dels alumnes empadronats a Tavèrnoles.
  • Subvencions de suport als joves de Tavèrnoles que s’han de desplaçar fora del municipi per cursar estudis post-obligatoris.
  • Ajuts a les famílies amb persones amb grau de dependència al seu càrrec
  • Subvencions a les famílies amb infants de 0 a 16 anys que hagin de realitzar tractaments terapèutics de caràcter psicològic, de logopèdia o de tipus psicomotriu.

Des de l’equip de govern s’ha cregut convenient promoure aquest tipus de subvencions universals ja que en l’edició del 2018 dels pressupostos participatius aquesta opció va quedar en segona posició, amb una puntuació molt propera a l’opció majoritària.

Per aquest 2019 hi ha una partida destinada de 8.500 € a repartir entre els 4 àmbits i es valorarà poder-la incrementar en les convocatòries dels proper anys.

Darrera actualització: 25.09.2019 | 09:06