Sant Jordi a Tavèrnoles

Dimecres, 19 d'abril de 2017 a les 09:22

L'Ajuntament de Tavèrnoles organitza una passejada poètica i un taller pels més menuts per celebrar la diada de Sant Jordi

Us animem a passar el matí de Sant Jordi gaudint dels paisatges i l’entorn del municipi amb la poesia i la cultura d’acompanyants. L’oficina de Turisme, ha preparat una passejada poètica per diferents indrets significatius del poble i el seu entorn.

Es tracta d’una activitat que constarà d’una lectura col•lectiva de textos en diferents indrets de Tavèrnoles i el seu entorn. La passejada s’iniciarà a les 10 del matí davant de l’Ajuntament, amb una dificultat assequible per a totes les edats (4 km) però es recomana dur calçat i roba còmode. Els poemes a llegir s’assignaran per ordre d’inscripció.

En cas de pluja, la lectura de poemes es faria a l’interior de l’església romànica de Sant Esteve. Per més informació i inscripcions podeu contactar al mail turismetavernoles@tavernoles.cat o al telèfon 93.812.20.36, l’activitat és gratuïta.

I pel dimarts dia 25 al Centre Cívic, tindrà lloc a les 5 de la tarda un taller de manualitats i pinta cares pels més menuts on també s’explicarà la llegenda de Sant Jordi. Us hi esperem!

Darrera actualització: 19.04.2017 | 09:30