S'inicia el tràmit de licitació de les obres de reurbanització del carrer de l’Església

Dimarts, 15 de de juny de 2021 a les 00:00

El ple extraordinari celebrat el dilluns 14 de juny va aprovar l'expedient de contractació i el plec de clàusules per a la licitació de les obres  de reurbanització dels carrers de l’entorn de l’Església, amb un import de licitació de 446.491,72 €, amb els vots favorables dels 5 regidors de Junts per Tavèrnoles i els 2 vots en contra dels regidores d’ERC.

Prèviament el ple va aprovar la modificació de pressupost 2/2021 per incorporar la subvenció del PUOSC i dotar la partida per a la reurbanització dels carrers de l'entorn de l'Església amb un import final de 468.913,58 €. Aquesta modificació de pressupost va comptar amb els vots favorables dels 5 regidors de Junts per Tavèrnoles i els 2 vots en contra dels regidores d’ERC.

Finalment el ple va aprovar per unanimitat designar l'alcalde Carles Banús i la tinent d'alcalde Judit Fàfregas com a representant de l'Ajuntament de Tavèrnoles a la junta de l'agrupació dels municipis de Tavèrnoles i Vilanova de Sau per al manteniment en comú del lloc de treball de secretaris de classe tercera.

Darrera actualització: 15.06.2021 | 08:04