Sortida cultural a la Vall de Núria

Dijous, 20 de setembre de 2018 a les 00:00

La regidoria de cultura organitza una sortida cultural a la Vall de Núria i a les excavacions arqueològiques de Campelles

La sortida està programada pel proper dissabte dia 27 d'octubre, desplaçant-nos en autocar contractat per l'Ajuntament fins a Queralbs on s'gafarà el cremallera fins a Núria. L'hora de sortida serà a les 8 del matí des de la placeta, arribant aproximadament a les 10 a Núria on es disposarà de tot el matí per visitar la Vall. A les 2 del migidia ens trobarem tots per dinar. A la tarda hi ha prevista una visita guiada a les excavacions arqueològiques de Campelles, retornant a Tavèrnoles a les 7 de la tarda. El preu de la sortida és de 20 € pels adults i 12 € pels infants, ja que l'Ajuntament assumeix el cost de l'autobús, el cremallera i el telecabina.

Per poder-se beneficiar d'aquesta sortida cultural és del tot imprescindible apuntar-se a les Oficines Municipals de l'Ajuntament i pagar l'import de la sortida abans del divendres 5 d'octubre a les 2 de la tarda. En les inscripcions s'estableix una preferència pels veïns empadronats a Tavèrnoles; aquells veïns residents no empadronats o amb segona residència al muncipi es podran inscriure segons la disponibilitat de places i el preu serà de 50 € per adults i 42 € per infants.

Darrera actualització: 20.09.2018 | 10:30