Suspesa la 9a edició de la Mostra de Fragments de Pessebres de Tavèrnoles

Dilluns, 30 de novembre de 2020 a les 00:00

L'Associació de Pessebristes de Tavèrnoles ha acordat suspendre l'edició d'enguany de la tradicional exposició de Fragments de Pessebres.

L'exposició, arrelada al municipi de Tavèrnoles, s'interromp aquest any per culpa de la pandèmia de la COVID-19. El president de l'entitat, Toni Vilà, ha comunicat aquesta setmana a l'equip de govern de l'ajuntament la decisió presa per la junta de l'associació de suspendre la Mostra de Fragments de Pessebre, per la impossibilitat de poder garantir totes les mesures sanitàries establertes per l'actual estat d'alarma, el toc de queda, així com les futures mesures que es puguin establir.

Des de l'entitat, però es vol continuar treballant ja per preparar la propera edició, on es celebraran 10 anys de la Mostra. Per part de l'Ajuntament es dona total suport a la decisió presa per l'Associació de Pessebristes i se'ls ha animat a continuar amb la tasca de divulgació del món del pessebrisme i la promoció del municipi de Tavèrnoles a través de la Mostra de Fragments de Pessebres.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 08:24