Taller “Relacions igualitàries a l’adolescència” adreçat a famílies

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 00:00

Des del servei de Joventut d’Osona centre s’ha organitzat un taller de dos dies adreçat a pares i mares amb fills adolescents, i a altres agents que treballen durant l’etapa de l’adolescència.

L’objectiu principal és ajudar a pares i mares a poder acompanyar als seus fills i filles en establir relacions positives i igualitàries, i per això cal que abordem com es posiciona la família en aquest tema, quin paper juga l’amor romàntic en les relacions, els diferents tipus de violències –visibles, invisibles o normalitzades--‐,la construcció social de gènere, la detecció de relacions abusives...

Les sessions es plantegen a partir d’una metodologia activa i participativa basada en dinàmiques i tècniques que afavoreixin un diàleg constructiu, intercanvi i expressió d’idees i experiències dels participants.

El taller es realitzarà a El Rocall (Punt Jove de Folgueroles) el dimarts 11 de juny de 19:30 a 21:30 i el dimarts 18 de juny de 19:30 a 21:30, i anirà anirà a càrrec de l’empresa EINES, a través de la ponent Anna Ortiz, psicòloga i terapeuta gestalt.

“El Rocall” està ubicat al 2n pis de l’Ajuntament de Folgueroles.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 13:08