Tavèrnoles aprova el Pla d’Actuació de Mandat i els pressupostos pel 2021

Dimarts, 15 de desembre de 2020

El ple municipal de l’Ajuntament de Tavèrnoles va aprovar, amb els vots a favor del grup de Junts per Tavèrnoles i els vots en contra del grup d'ERC, els pressupostos municipals pel 2021, que ascendeixen a 780.640,21 € i el Pla d’Actuació de Mandat 2020-2023.

Aquests pressupostos preveuen una continuïtat en els serveis i activitats que s’han anat oferint des de l’Ajuntament, així mateix per aquest 2021 es preveuen un seguit d’inversions on destaquen l’adequació del dipòsit del serrat de La Garriga (156.000 €), la construcció d’una torre de telecomunicacions (50.000 €), la instal·lació de plaques fotovoltaiques a l’edifici de l’Ajuntament (14.000 €), la substitució de l’equip d’aire condicionat (17.000 €) i finalment la reurbanització del carrer de l’Església on el pressupost municipal fa una reserva de 120.000 € a l’espera de poder incorporar la resta d’import (aproximadament uns 280.000 € més) a través del romanent.

Com a novetat els pressupostos pel 2021 recuperen les subvencions a particulars per arranjament de camins amb una partida inicial de 5.000 €; i per altra banda enguany es manté també una partida global de 6.500 € destinada a ajuts universals per a les famílies de Tavèrnoles.

En el mateix ple es va aprovar el Pla d’Actuació de Mandat (PAM) 2020-2023, que és el document que recull les principals actuacions que l’equip de govern s’ha marcat per assolir els objectius estratègics que consten també en el pla. El PAM es va aprovar amb els vots a favor del grup de Junts per Tavèrnoles i els vots en contra del grup d'ERC.

Uns objectius estratègics que tenen com a prioritat millorar la qualitat de vida dels veïns de Tavèrnoles; afavorir un desenvolupament econòmic vinculat al medi natural; apostar clarament per la sostenibilitat; aconseguir uns serveis i connexions més adaptats a les necessitats del municipi; i posar per damunt de tot la ciutadania com a centre de totes les actuacions.

A través d’aquests 5 objectius estratègics el PAM de Tavèrnoles desenvolupa 11 objectius específics que al mateix temps contemplen fins a 40 actuacions sobre les quals es treballarà el que resta de mandat.

Properament es distribuirà una còpia impresa a tots els domicilis de Tavèrnoles i també s’habilitarà un espai al web municipal tavernoles.cat on podrà consultar-se on-line i seguir-ne també el seu grau de compliment.

L’equip de govern convida a consultar aquest Pla d’Actuació de Mandat de Tavèrnoles i anima a tots els veïns a fer arribar qualsevol consulta al respecte dels objectius que recull.

Darrera actualització: 16.12.2020 | 13:58