Tavèrnoles aprova les ordenances fiscals pel 2021

Dimarts, 27 d'octubre de 2020 a les 00:00

El ple celebrat el passat dilluns 26 d'octubre va aprovar per unanimitat de tots els regidors les ordenances fiscals per a l'exercici del 2021

La proposta portada al ple no presentava cap modificació pel que fa a les ordenances recaptatòries d'IBI, impost de vehicles, plusvàlua o impost de construccions. Únicament es crea i modifica la taxa del servei de bàscula municipal que passa a ser de 3€ per pesada, i es crea el preu públic per a la venda de llibres arrel de l'edició del llibre "Tavèrnoles, un cop d'ull".

EL ple va aprovar també per unanimitat la modificació de pressupost núm. 6/2020 per un import de 13.950 € que preveu reduir les partides que no s'han executat i incrementar partides vinculades a manteniment, adquisició de maquinària i millora d'equipaments municipals.

La resta de punts de l'ordre del dia van ser l'aprovació del conveni amb el Consell Comarcal d'Osona per a la redacció del pla d'usos del Pantà de Sau, l'aprovació del compte general del 2019 i finalment aprovar la proposta de nomenament de Sergi Colomer Ricart com a Jutge de Pau suplent.

Per acabar e ple va aprovar també per unanimitat de tots els regidors la moció de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem d'inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Quim Torra

Darrera actualització: 27.10.2020 | 08:06