Tavèrnoles delega al Consell Comarcal el servei de recollida de residus

Dimarts, 29 de març de 2022

El ple celebrat el passat dilluns 28 de març va aprovar per unanimitat delegar les competències de la recollida selectiva de residus al Consell Comarcal d’Osona i adherir-se al gruix de municipis de la comarca en el procés de licitació d'aquest servei.

Pel que fa al sistema de recollida selectiva de residus, l’Ajuntament de Tavèrnoles ha acordat amb el Consell Comarcal mantenir l’actual sistema del tancat de residus on els veïns poden aportar les seves deixalles depositant-les en els diferents espais habilitats. Aquest sistema ha permès que els darrers anys el municipi de Tavèrnoles superés amb escreix el 80% de percentatge de recollida selectiva, essent un dels capdavanters de Catalunya.

El ple va aprovar amb els vots favorables del grups de TAV-JxCAT i els vots en contra d’ERC les certificacions número 4 i número 5 de les obres de reurbanització del carrer de l’Església i que accedeixen a un total de 135.833 €

La resta de punts del ple, aprovats per unanimitat, van ser l’aprovació del compte de gestió recaptatòria de l’exercici 2021, l’aprovació del codi de conducta dels alts càrrecs de l’ajuntament i l’aprovació de la pròrroga forçosa del contracte de prestació del servei d’aigua fins al 30 de juny de 2022.

En el ple es va donar compte de la liquidació del pressupost de l’exercici 2021 i que presenta un romanent ajustat de 448.155 €.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 09:14