Tavèrnoles enceta la tardor amb la Fira de Sant Galderic

Dimecres, 17 d'octubre de 2018 a les 00:00

Amb la tardor arriba una nova edició de la Fira Sant Galderic a Tavèrnoles, serà el proper diumenge 21 d’octubre. Una fira que presenta un programa més concentrat, i ubicada tota al centre del poble on tindran lloc totes les activitats.

Com en les darreres edicions, el dissabte Tavèrnoles viurà el preàmbul a la fira amb la representació d’una obra de teatre. En aquesta ocasió el grup de Teatre Atlàntida de Folgueroles presentarà “Mans quietes” de Piti Espanyol que en fan una representació a la seva mida sota la direcció de Bernat Molist.  L'obra esdevé una crítica sarcàstica i hilarant a la rigidesa del llenguatge. 

El diumenge, des de bon matí els carrers s'ompliran amb les parades d'artesans i es donarà tret de sortida a una de les activitats destacades, el concurs de bolets que es realitzarà entre les 8h. i les 12h. del matí, i on els participants tindran l’oportunitat de conèixer l’entorn del municipi i gaudir del magnífic paisatge.

A partir de les 10h, es donarà el tret de sortida a la XI Cursa de Sant Galderic, una cursa tradicionalment molt participativa, amb un recorregut de 10 Km i un desnivell de 282m. Exhibicions de ferradors de cavalls i de filadores, jocs infantils, ponis, una visita guiada a l’església de Sant Esteve seran els actes més destacats del matí que es complementaran amb una de les novetats destacades d’aquest any. Un Torneig d’Escacs, que s’iniciarà a les 11h. a la Sala Polivalent. A la tarda, clourà la fira una nova representació de l’obra “Mans quietes” a càrrec del grup Teatre Atlàntida de Folgueroles.

Una bona excusa per venir a gaudir amb tota la família i descobrir l’entorn de Tavèrnoles i participar de les diferents activitats.

Podeu consultar les bases dels concursos i el detall dels horaris de totes les activitats al document adjunt.

Darrera actualització: 18.10.2018 | 14:27