Tavèrnoles estrena un nou servei de notificacions per WhatsApp

Dijous, 27 d’abril de 2017

Mitjançant aquest sistema de missatgeria mòbil l'Ajuntament de Tavèrnoles vol fer més àgil la difusió d'informació als ciutadans del municipi.

Es tracta d’un canal de comunicació unidireccional a través del qual l'Ajuntament enviarà missatges curts amb la informació de l’agenda d’activitats, incidències o emergències. No és un canal per comunicar-se amb l’Ajuntament i per tant les persones que enviïn informació a través d’aquest mitjà no seran ateses. Si es vol contactar amb l’Ajuntament cal que s'utilitzin els mitjans convencionals actuals.

Per donar-se d’alta al servei només cal afegir el número 690 30 87 16 a la llista de contactes. Enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA + NOM I COGNOMS. Un cop actualitzades les dades és rebrà un missatge confirmant que l’alta ja s’ha realitzat. Per donar-se de baixa del servei cal enviar un WhatsApp amb la paraula BAIXA + NOM I COGNOMS. Es respondrà confirmant que no es rebrà més informació per aquest canal.

Amb aquest nou servei l’Ajuntament espera dotar-se d’una eina més per a millorar la difusió de la informació i de les activitats, incidències o emergències del poble d’una manera àgil i senzilla.

Darrera actualització: 27.04.2017 | 13:46