Tavèrnoles estrena un nou servei de notificacions per WhatsApp

Dijous, 27 d'abril de 2017 a les 13:29

Mitjançant aquest sistema de missatgeria mòbil l'Ajuntament de Tavèrnoles vol fer més àgil la difusió d'informació als ciutadans del municipi.

Es tracta d’un canal de comunicació unidireccional a través del qual l'Ajuntament enviarà missatges curts amb la informació de l’agenda d’activitats, incidències o emergències. No és un canal per comunicar-se amb l’Ajuntament i per tant les persones que enviïn informació a través d’aquest mitjà no seran ateses. Si es vol contactar amb l’Ajuntament cal que s'utilitzin els mitjans convencionals actuals.

Per donar-se d’alta al servei només cal afegir el número 690 30 87 16 a la llista de contactes. Enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA + NOM I COGNOMS. Un cop actualitzades les dades és rebrà un missatge confirmant que l’alta ja s’ha realitzat. Per donar-se de baixa del servei cal enviar un WhatsApp amb la paraula BAIXA + NOM I COGNOMS. Es respondrà confirmant que no es rebrà més informació per aquest canal.

Amb aquest nou servei l’Ajuntament espera dotar-se d’una eina més per a millorar la difusió de la informació i de les activitats, incidències o emergències del poble d’una manera àgil i senzilla.

Darrera actualització: 27.04.2017 | 13:46