Tavèrnoles suspèn les activitats programades per la festivitat de Sant Isidre

Dilluns, 27 d’abril de 2020

La situació generada per la COVID-19 ha causat l’anul·lació dels actes previstos per Sant Isidre i que s’estenien del 10 al 15 de maig.

Sense saber encara quan acabarà el període de confinament, ni quines mesures s’aplicaran un cop aquest acabi, l’Ajuntament de Tavèrnoles ha hagut de prendre la dolorosa decisió de suspendre tots els actes programats per Sant Isidre.

Així aquest any no es podrà dur a terme la XXa edició de la Caminada de Primavera, ni les ja tradicionals audicions musicals de l’Aula de Música de Folgueroles previstes pel diumenge 10 de maig. Tampoc la foguera de Sant Isidre del dia 14 ni la missa en honor al Sant del dia 15 de maig.

Finalment també s’anul·la la Festa de la Vellesa que es feia coincidir amb el dia de Sant Isidre, tot i que en aquest cas s’estudiarà la possibilitat de traslladar-la a la tardor.

Des de la regidoria de benestar social s’assegura que malgrat que es tracta d’una decisió trista de prendre, per responsabilitat i compromís social, és la millor opció.

Darrera actualització: 26.04.2020 | 17:21