Passejades guiades - Resplendors de l'alba: ruta geològica amb la poesia de Jacint Verdaguer

Diumenge, 18 de setembre de 2022 de 10:00 a 12:00

En aquesta ruta geològica i literària a càrrec de Geòleg.cat i la Casa Museu Verdaguer, us convidem a recórrer la Damunt, les escales dels Foquers i la bauma de la Riteta tot seguint els llocs vitals del poeta, el rastre de les pedres i les descripcions –sempre precises– dels versos de Verdaguer.

L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona dona continuïtat al programa de passejades guiades de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Per segon any, proposa deu passejades que tenen per objectiu ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural dins del seu àmbit i fomentar les bones pràctiques per a la conservació i posada en valor.

La proposta ofereix passejades per al públic en general, tenen una durada d’entre 2 i 4 hores i estan guiades per persones expertes coneixedores del territori.

Totes les sortides es faran el quart diumenge de mes, a excepció del mes de setembre, que es farà el tercer per tal de no coincidir amb la matinal del programa “Viu el parc!”, i del mes de juny, per tal de no coincidir amb Sant Joan.

Aquest programa està gestionat pel Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Preu per sortida: adults, 3 euros; menors d’entre 6 i 16 anys i majors de 65 anys, 2 euros; menors de 6 anys, gratuït.

Requisits: cal dur calçat i roba còmodes i aigua.

Reserva: cal fer la reserva i la inscripció prèviament als diferents organitzadors de cada sortida. Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció fins a 24 hores abans de l’activitat.

Quin cost té:

Adults: 3 €. Menors d'entre 6 i 16 anys i majors de 65: 2 €. Menors de 6: gratuït. Cal reservar a: saber@geoloeg.cat

Adreça:

Ermita de la Damunt, Folgueroles.

Darrera actualització: 19.04.2022 | 13:37