Passejades guiades - Resplendors de l'alba

Diumenge, 18 de juny de 2023 de 10.00 h a 12.00 h

En aquesta ruta geològica i literària a càrrec de Geòleg.cat i la Casa Museu Verdaguer, us convidem a recórrer la Damunt, les escales dels Foquers i la bauma de la Riteta tot seguint els llocs vitals del poeta, el rastre de les pedres i les descripcions –sempre precises– dels versos de Verdaguer.

L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona dona continuïtat al programa de passejades guiades de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Per tercer any, proposa deu passejades que tenen per objectiu ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural dins del seu àmbit i fomentar les bones pràctiques per a la seva conservació i posada en valor.

La proposta ofereix passejades per al públic en general, que tenen una durada d’entre 2 i 4 hores i estan guiades per persones expertes coneixedores del territori.

Totes les sortides es faran el quart diumenge de mes, a excepció dels mesos de juny i setembre, per tal de no coincidir amb Sant Joan i la matinal del programa «Viu el parc».

Aquest programa està gestionat i subvencionat pel Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Cal dur calçat i roba còmodes i aigua.

Cal fer la reserva i la inscripció prèviament als diferents organitzadors de cada sortida. Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció fins 24 hores abans de l’activitat.

Quin cost té:

El preu de la sortida és de 3 euros per als adults; 2 euros per als menors d'entre 6 i 16 anys i els majors de 65, i gratuït per als menors de 6 anys.

Adreça:

Punt de trobada:
Ermita de la Damunt
08519 Folgueroles

Darrera actualització: 12.05.2023 | 13:05