Passejades guiades - Ruta de la vida a pagès

Diumenge, 28 d'agost de 2022 de 17.00 h a 19.00 h

Passejada circular per un dels entorns més desconeguts de Tavèrnoles però amb molt d’encant. La visita aprofita quatre estructures del dia a dia al món rural (l’aljub o el pou d’aglans, la masia Banús, la masia Serrabou i el forn de calç) per explicar la vida a pagès al llarg dels temps i alhora reflexionar sobre la seva importància en ple segle XXI.

L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona dona continuïtat al programa de passejades guiades de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Per segon any, proposa deu passejades que tenen per objectiu ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural dins del seu àmbit i fomentar les bones pràctiques per a la conservació i posada en valor.

La proposta ofereix passejades per al públic en general, tenen una durada d’entre 2 i 4 hores i estan guiades per persones expertes coneixedores del territori.

Totes les sortides es faran el quart diumenge de mes, a excepció del mes de setembre, que es farà el tercer per tal de no coincidir amb la matinal del programa “Viu el parc!”, i del mes de juny, per tal de no coincidir amb Sant Joan.

Aquest programa està gestionat pel Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Preu per sortida: adults, 3 euros; menors d’entre 6 i 16 anys i majors de 65 anys, 2 euros; menors de 6 anys, gratuït.

Requisits: cal dur calçat i roba còmodes i aigua.

Reserva: cal fer la reserva i la inscripció prèviament als diferents organitzadors de cada sortida. Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció fins a 24 hores abans de l’activitat.

Quin cost té:

Adults: 3 €. Menors d'entre 6 i 16 anys i majors de 65: 2 €. Menors de 6: gratuït. Cal reservar a: turismetavernoles@tavernoles.cat.

Oficina de Turisme

C/ Montseny, 2 - 08519 Tavèrnoles - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Jordi Colom Marsó
Telèfon: 93 812 20 36
Telèfon: 628434643
Adreça electrònica: tvnl.turisme@tavernoles.cat
Lloc web: info@luxmundi.cat
Horari:  
Divendres, dissabte i diumenge de 10:00 a 14:00h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 19.04.2022 | 13:31