Valoració dels 365 primers dies de legislatura municipal - ERC La Rella núm. 34 (Juliol 2016)

Dijous, 28 de juliol de 2016

Des del grup d’Esquerra pensem que el fet que hi hagi hagut un govern unitari ha fet que s’hagin calmat molt tots els grups, des de CIU s’ha optat per la continuïtat i el no fer soroll i qui dia passa any empeny, el TAV ha desaparegut literalment, nosaltres estem d’oients perquè al cap i a la fi és el què té el govern unitari, comporta la tranquil·litat i el saber també que uns fan i els altres deixen fer.
Tot i aquesta calma aparent ens preocupen alguns temes com per exemple quin serà el final de la història, conte i a vegades malson, de Fussimanya, ja que pel capítol que passem ara, les coses no tenen gaire bon caire…
Continuem pensant en la Comissió de Festes, des del primer dia hem dit les mateixes coses, no volem que depengui de l’Ajuntament, no volem que sigui una regidoria més, les festes del poble que siguin del poble…. Ens feia por que estigués polititzada i és com ha acabat, perdent la seva autonomia.
Potser l’hauríem d’acostar i integrar-hi més la gent, persones que tinguessin més continuïtat o que se’n fessin responsables, perquè tothom fos més partícep.
Valoració global… Progressa adequadament, però no estem ni a meitat de curs…

Darrera actualització: 28.02.2017 | 13:23