Èxit artístic i de públic a la 3a edició del Festival de Música de Tavèrnoles

Dimarts, 28 de juny de 2011 a les 00:00
El passat cap de setmana (24, 25 i 26 de juny) s'ha portat a terme el Festival de Música de Tavèrnoles. Aquesta era la seva tercera edició i, tant per l'afluència de públic com per la qualitat musical de la oferta musical, es pot parlar d'un festival consolidat i atractiu. En la present edició hem gaudit de 7 concerts, 5 a l'Església de Sant Esteve de Tavèrnoles, 1 al Monestir de Sant Pere de Casserres i un concert, el concert errant, al Teatre Eliseu de Roda de Ter. Tot i un imprevist d'última hora, que va fer que s'hagués de substituir l'artista invitada Claron McFadden per motius de salut, Cristina Koch i Ruth Rosique van aconseguir entusiasmar el públic del concert inaugural del dia 24 i del de cloenda del 26.

Des del punt de vista artístic, constatem l'èxit de la nostra aposta per la diversificació de l'oferta, que ha per més una gran varietat de concerts amb particularitats específiques que anaven des dels concerts de músics joves de la comarca, passant per la música coral i la música de cambra, i acabant amb un concert de gran format amb la col•laboració de solistes de primer nivell. Creiem que el públic ha sabut triar i, d'aquesta manera, ens ha acompanyat cada dia, omplint les sales plens d'entusiasme i gaudi.

La Comissió del Festival de Música de Tavèrnoles fa una valoració positiva dels resultats obtinguts, principalment dels qualitatius. De totes maneres, la dimensió i la repercussió creixents del Festival comencen a presentar nous reptes organitzatius que hauran de ser resolts amb una major inversió econòmica al voltant de les infraestructures i de la gestió.

Per acabar, volem agrair a les més de 700 persones que han passat per el nostre festival la seva assistència i esperem que hagin gaudit dels concerts tant com ho hem fet nosaltres.

Comissió del Festival de Musica de Tavèrnoles

Fotografies de Jordi Vila Tuneu - MesImatgeDigital.cat 

Darrera actualització: 16.12.2015 | 00:00