Regulació de l'accés de vehicles a l'Espai Natural Guilleries-Savassona

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 00:00

El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, juntament amb el Consell Comarcal d’Osona, inicia una nova regulació d'accés motoritzat a la Vall de Sau durant l’estiu, entre el 24 de juny i l’11 de setembre, ambdós inclosos.

Els objectius de la regulació són preservar el patrimoni natural i cultural de la zona, garantir la seguretat dels usuaris i residents, millorar la convivència entre els diferents col·lectius i oferir als visitants una visita satisfactòria a la natura.

Pel que fa a l’Àrea d’esplai del pantà de Sau, s’ha establert un sistema de reserva prèvia per les places d’aparcament. Els usuaris hauran de reservar obligatòriament l’aparcament mentre hi hagi places. El preu és de 5 € pels cotxes, i de 2 € per motocicletes (reserves al link de la dreta). Els diners recaptats aniran destinats a cobrir el cost dels informadors i a mantenir i conservar l’espai natural.

Per altra banda, quedarà restringit als veïns i serveis l’accés motoritzat del camí que va des de la N-141d a la BV-5213 al seu pas per Can Mateu i fins al coll de Terrades, on també es reforçarà amb personal d’informació els dies de més afluència.

Darrera actualització: 28.07.2022 | 13:41