Festes de Nadal a Tavèrnoles

Dimarts, 5 de desembre de 2023

Un any més, Tavèrnoles farceix les festes de Nadal amb tallers i activitats diverses per a totes les edats, que finalitzen el 5 de gener amb la Cavalcada dels Reis d'Orient.

Les activitats s’inicien el dissabte al vespre amb el concert de góspel amb Tam-tam góspel a l'Església.

El diumenge dia 17 de desembre al matí, Tavèrnoles celebra La Marató de TV3 amb xocolatada, futbolí i voley inflables i floorball a l'Espai Cobert, i seguidament s’espera l’arribada del Patge Reial que recollirà les cartes dels infants.

El dimarts 19 de desembre tindrà lloc el Taller de Centres de nadal per adults al Centre Cívic. Us recordem que cal inscripció prèvia, i portar tisores de podar.

El dijous dia 21, es celebra el Berenar-sopar Jove, per infants de primària, i el divendres dia 23 es celebra el Sopar Jove, tots dos dies amb pizzes, música i molta marxa!

El divendres dia 22, l'Espai Natural Guilleries-Savassona ha organitzat un taller familiar per construir un hotel d'insectes! Recordeu que us heu d'inscriure a en.guilleries@diba.cat.

L’oficina de turisme organitza la ruta guiada dels Éssers Fantàstics el dia 23 de desembre.

El dimarts dia 26 de desembre celebrarem la ja tradicional Quina popular al Restaurant Colomer.

El dimecres dia 27 tindrà lloc la sortida jove al parc d'aventures Anigami, i per al resta d'infants, un taller infantil al centre cívic amb La Rutlla.

El dijous 28 de desembre, sortida cultural a Barcelona: Natura Encesa als jardins de Pedralbes. Inscripcions fins el dia 11/12.

El dimecres dia 3 a les 16:00h, sessió de contes musicats i taller de fanalets al Centre Cívic.

I el dia 5 la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient sortirà de l’Espai Cobert i acabarà davant de l'Ajuntament.

A més a més, durant les festes de Nadal hi haurà les següents misses, totes a les 19:00h, a l'Església de Sant Esteve de Tavèrnoles.

- 23/12 Missa, Advent

- 24/12 Missa del Gall

- 30/12 Missa

- 31/12 Missa de Cap d'any

Darrera actualització: 5.12.2023 | 12:20