AJUDES INDIVIDUALS DE MENJADOR, TRANSPORT I LLIBRES I MATERIAL PEL CURS 2020-2021 A L'ESCOLA DE FOLGUEROLES

Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 12:30

A partir del 2 de juny s’obre el període per sol·licitar les ajudes individuals de menjador socioeconòmic, obligatori, transport i llibres i material pel curs 2020-2021.

Pel que fa als alumnes de Tavèrnoles que van a l'escola a Folgueroles, les sol·licituds s’han de complimentar de la següent manera:

- Menjador obligatori: la sol·licitud és automàtica. No cal presentar cap documentació.

- Transport obligatori: Tots els alumnes rebran la sol·licitud per correu electrònic aquesta setmana. Caldrà complimentar-la, firmar-la i reenviar-la a l'escola. Els nous alumnes, a més a més, caldà que hi adjuntin el certificat de distància emès per l’Ajuntament.

- Llibres, activitats i material escolar: pels alumnes que ja l’han demanat altres vegades, rebreu un correu amb la sol·licitud complimentada que només caldrà signar i retornar a l’escola. Per nous alumnes o noves sol·licituds, cal presentar el MODEL 4 juntament amb els DNIs de la unitat familiar, i la documentació acreditativa d’altres situacions.

 

Terminis:

Alumnes nous: del 2 de juny al 19 de juliol.

Alumnes ja escolaritzats: del 2 al 14 de juny. (aquells alumnes que tinguin germans que començaran de nou també podeu presentar la sol·licitud i documentació dintre d’aquest termini).

 

Les sol·licituds s’han d’enviar al correu electrònic a8017207@xtec.cat. Per qualsevol dubte podeu trucar a l’escola el dijous 4 de juny de 09:00 a 13:00h o enviar un correu electrònic.

Darrera actualització: 02.06.2020 | 12:44