Ampliant horitzons: pràctiques professionals a Europa

Dilluns, 10 de de gener de 2022 a les 00:00

El programa TLN Mobilicat ofereix l'oportunitat a persones joves d'entre 18 a 29 anys per realitzar un període de pràctiques a l'estranger de manera 100% subvencionada.

El programa consta de 3 fases:

1. Fase de preparació i capacitació: són 6 setmanes de formació lingüística juntament amb tutories per a la creació d'un itinerari professional adaptat al perfil de la persona jove. Les vacants de pràctiques es busquen en funció del perfil dels participants perquè l'estada de pràctiques sigui el màxim de profitosa.

2. Fase d'estada de pràctiques: són entre 10 i 14 setmanes d'estada de pràctiques a l'estranger. Les destinacions que oferim són Amarante (Portugal), Wola (Polònia) i Illa de Sicília (Itàlia). Al llarg de les pràctiques les persones participants tenen les despeses 100% cobertes i un tutor/a de pràctiques que els ofereix suport durant el desenvolupament de les activitats professionals.

3. Fase de seguiment: un cop acabades les pràctiques, la FCV ofereix suport al llarg de dos mesos per ajudar a la persona participant a entrar en el mercat laboral. A més a més de sessions de mentoria compten amb l'oferta d'un seguit de tallers com redacció de CV, personal branding, preparació per entrevistes de feina, entre d'altres.

Totes aquelles persones que hi estiguin interessades es poden posar en contacte amb la tècnica de joventut al 679265278 o per correu electrònic a tc2centre@ccosona.cat.

Darrera actualització: 10.01.2022 | 13:13