Convocades les subvencions de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona per al foment de les explotacions forestals i les empreses agrícoles-ramaderes i de serveis, la millora dels habitatges, equipaments turístics, culturals i de lleure.

Dimarts, 31 de gener de 2023

Les instàncies es poden presentar a l'Oficina del Consorci o als Ajuntaments del Consorci fins el dia 28 de març de 2023.

El Butlletí Oficial de la Província del dia 20 de gener de 2023 ha publicat la convocatòria i bases de subvencions per al foment de les explotacions forestals, les empreses agrícoles-ramaderes i de serveis, la millora dels habitatges i la restauració del patrimoni en l’àmbit de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona per l'any 2023, que comprèn els terrenys dels termes municipals de Vilanova de Sau, Folgueroles, Tavèrnoles, Sant Julià de Vilatorta i Sant Sadurní d'Osormort, agrupats junt amb la Diputació de Barcelona en el Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

El termini de presentació d'instàncies és fins el dia 28 de març de 2023. L'import tindrà un límit màxim variable segons la línia de subvenció i aquesta no excedirà en cap cas del 50% del cost total de l'obra, IVA inclòs.

A l'enllaç de la dreta poden consultar-se les bases de les subvencions.

Darrera actualització: 31.01.2023 | 09:10