El diputat delegat d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona visita l’Ajuntament de Tavèrnoles

Divendres, 18 de març de 2022 a les 00:00

Valentí Junyent, diputat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals ha visitat aquest dijous 17 de març l’Ajuntament de Tavèrnoles on ha estat rebut per l’alcalde, Carles Banús.

Durant la reunió l’alcalde ha exposat al diputat les actuacions que ha fet el municipi, coordinadament amb el Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, per regular els accessos als espais que reben major afluència de visitants. En aquest sentit l’alcalde ha posat de manifest la necessitat imperiosa de poder disposar de manera permanent d’agents cívics; un personal que ha de ser l’encarregat d’informar al visitant sobre la importància de respectar l’entorn natural i les activitats d’aquells que hi viuen durant tot l’any.

Posteriorment s’han dirigit a la zona de Sant Feliuet de Savassona on Valentí Junyent ha posat en valor els treballs de l’Ajuntament de Tavèrnoles i del Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona per adequar un espai d’aparcament de vehicles i haver senyalitzat els recorreguts per accedir fins a l’àmbit que rep major afluència de visitants. El diputat ha adoptat el compromís d’estudiar la petició de l’alcalde de poder dotar de manera estable un servei de personal informador a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Darrera actualització: 18.03.2022 | 07:55