Els veïns de Tavèrnoles escullen la construcció d'una vorera fins al carrer Pirineu

Dimarts, 29 de novembre de 2016 a les 11:06

Aquest passat dilluns, 28 de novembre, s’ha procedit al recompte de les enquestes sobre els pressupostos participatius del 2017. En total s’han recollit 55 butlletes d’un cens total de 267 veïns majors de 16 anys empadronats al municipi, la qual cosa suposa una participació del 20,6%.

Els tres projectes que es posaven a valoració eren: la construcció d'una vorera fins al carrer Pirineu; habilitar un aparcament per a vehicles pesats; i adequar una àrea d'autocaravanes municipal. Cada veí podia valorar els diferents projectes atorgant-los 3, 2, 1 o 0 punts segons el grau d’interès que li despertava.

El recompte final de les valoracions ha estat:

Construcció d'una vorera fins al carrer Pirineu: 108 punts

Habilitar un aparcament per a vehicles pesats: 58 punts

Adequar una àrea d'autocaravanes municipal: 45 punts

D'acord amb aquests resultats dels pressupostos participatius, l'equip de govern inclourà el projecte de construcció d'una vorera des de la cruïlla fins al carrer Pirineu dintre dels pressupostos municipals per al 2017, amb una dotació econòmica per a aquesta inversió de 15.000 €

Des de l’equip de govern es vol agrair a tots els veïns que han pres part en aquest procés participatiu, valorant-ne positívament el grau de participació assolit; essent voluntat de poder continuar amb aquesta inciativa dels pressupostos participatius els propers anys.

Darrera actualització: 29.11.2016 | 11:28