Enquesta de valoració dels projectes de legislatura

Dijous, 28 de gener de 2016 a les 15:56

L'Ajuntament de Tavèrnoles ha distribuït un tríptic amb el resum de la sessió de participació ciutadana del passat 14 de gener sobre els projectes de legislatura.

A més de més del resum de la sessió, el tríptic inclou una enquesta per valorar els diferents projectes i que permet recollir també altres propostes i observacions que els veïns vulguin fer-hi constar. L'enquesta està oberta a tots els veïns majors de 16 anys empadronats al municipi i caldrà retornar-la de manera presencial a l’Ajuntament de Tavèrnoles en els horaris d’atenció abans del divendres 12 de febrer.

Els projectes que es porten a valoració són: la urbanització d’un carrer del poble; la construcció d’un espai cobert; i la construcció d’habitatges de lloguer de titularitat municipal.

Totes les valoracions i aportacions recollides mitjançant aquest procés participatiu han d'ajudar a establir prioritats a l'equip de govern en les diferents actuacions que es puguin portar a terme, així com definir polítiques globals en funció de les necessitats detectades.

Darrera actualització: 28.01.2016 | 16:18