Gerard Arroyo pren possessió com a nou regidor de Tavèrnoles

Dimarts, 21 de juny de 2022 a les 00:00

Durant el ple celebrat el passat dilluns 20 de juny Gerard Arroyo va prendre possessió com a regidor de Junts per Tavèrnoles: TAV-JxCAT en substitució de Judit Fàbregas. L’alcalde li va donar la benvinguda encoratjant-lo a treballar per Tavèrnoles i va anunciar que Arroyo tindria delegades les regidories de Lleure i de Turisme.

En el mateix ple es va donar compte de la designació del regidor Pep de la Mora com a primer tinent d’alcalde i es van aprovar les noves designacions de representants en òrgan col·legiats. així, Carles Banús serà el representat de l’Ajuntament a Osona Turisme i a l’Associació Rutes del Romànic; Lídia Garriga serà la representat al Consell Assessor de Joventut i Pep de la Mora el representat a l’Agrupació dels ajuntaments de Vilanova de Sau i Tavèrnoles pel sosteniment de les funcions de secretaria-intervenció.

Els següents punts van ser l’aprovació de l’inici de l’expedient de contractació de les obres del carrer del Mig i l’aprovació del corresponent ple de clàusules per a la licitació de l’obra. Aquests punts van aprovar-se amb els 5 vots favorables de l’equip de govern i els 2 vots en contra del grup d’ERC, argumentant que no veuen necessari el soterrament de la línia elèctrica que contempla el projecte del carrer del Mig.

El ple va aprovar per unanimitat la resta de punts de l’ordre del dia que eren: l’ordenança reguladora de la taxa per drets d’examen; la proposta de festes locals pel 2023 (29 de maig i 3 d’agost); l’adhesió a l’acord marc per al subministrament d’energia elèctrica; el conveni amb el Consell Comarcal d’Osona per al finançament de les obres del dipòsit de Sant Marc mitjançant el qual l’Ajuntament de Tavèrnoles aporta 3.503 € per a la construcció del nou dipòsit. Finalment el ple va ratificat el decret d’alcaldia d’adhesió al Grup d’Acció Local d’ADRINOC com a nou municipi LEADER.

Darrera actualització: 21.06.2022 | 08:52