Ja es poden sol·licitar les beques de caràcter general per a estudis universitaris

Dijous, 21 de març de 2024

L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca gestiona la convocatòria de beques de caràcter general per a estudis universitaris que publica cada any el Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports.

La sol·licitud es pot fer del 19 de març fins el 10 de maig a les 15:00h.

Qui pot sol·licitar la beca?

Persones que cursin estudis universitaris oficials de grau i/o de màster universitari en una universitat de Catalunya o a la UOC.

Com i on la sol·licito?

Per sol·licitar la beca s'han de seguir els passos que s'indiquen a la pàgina web del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports.

Encara no se què estudiaré o fins i tot si estudiaré

Sol·licita-la dins del termini, encara que no sàpigues el que estudiaràs, o fins i tot encara que no sàpigues si estudiaràs o no

Qui pot optar a la beca i quins ajuts contempla?

Per poder beneficiar-se d’aquestes beques cal complir els requisits que es fixen a la convocatòria: Requisits generals, acadèmics i econòmics (de renda i de patrimoni).

La beca de caràcter general consisteix en la suma de les diferents beques/quanties que es poden atorgar en funció de la renda i del patrimoni familiar i dels requisits acadèmics que es compleixin.

L'ajut mínim és la beca de matrícula. A partir d’aquí es poden anar sumant altres quanties, que s’atorguen directament. No cal demanar específicament quines beques/quanties es vol.

Darrera actualització: 22.03.2024 | 09:44