L’Ajuntament de Tavèrnoles executa actuacions a la senyalització viària al carrer Pirineu

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana s’ha procedit a realitzar un seguit de millores al carrer Pirineu amb l’objectiu d’ordenar el trànsit de vehicles i vianants.

Fruit de les diferents reunions mantingudes amb els veïns i de les seves aportacions, s’ha procedit a senyalitzar com a zona d’aparcament de vehicles la banda dreta del carrer (direcció Les Masies de Roda) i al mateix temps habilitar un espai de “vorera trepitjable” a la banda esquerra.

Amb aquesta actuació s’assoleixen dues prioritats que pretenen potenciar la mobilitat a la zona. Per una banda ordenar l’espai d’aparcament en un carrer on hi ha molta afluència de vehicles, especialment a l’estiu amb els usuaris de l’equipament de La Piscina del Roquet, i per altra banda definir un camí per a vianants que doni continuïtat a la vorera que uneix els dos nuclis i l’enllaci amb l’Espai Cobert.

Amb la voluntat de continuar fent actuacions a l’espai públic de la zona, des de l’Ajuntament s’ha procedit a encarregar un estudi previ per redefinir la zona verda triangular del carrer Pirineu i fer-hi un espai més amable i accessible a vianants.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 10:14

Imatges

Carrer Pirineu Carrer Pirineu