L’Ajuntament de Tavèrnoles rep el projecte executiu d’una instal·lació fotovoltaica per autoconsum

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 00:00

La Diputació de Barcelona, juntament amb l’Agència Local d’Energia d’Osona, han redactat el projecte executiu que defineix les característiques tècniques, constructives i econòmiques d’una instal·lació fotovoltaica per un edifici de titularitat pública.

La instal·lació estaria composta per 20 panells fotovoltaics de 335 w cadascun, assolint el conjunt una potència nominal de 6 kW. La instal·lació està previst que es col·loqui sobre una estructura tipus marquesina, de nova construcció, a la terrassa de la Sala Polivalent.

El pressupost total d’execució de l’obra és de 20.837 € (IVA inclòs) i un cop en funcionament suposarà un reducció de les emissions de CO2 de 434 Tn/any i representarà un estalvi econòmic anual de 745 €

Per a l’execució del projecte s’espera poder sol·licitar finançament a la Diputació de Barcelona i al Instituto para la Diversidicación y ahorro de la Energía (IDAE)  a través de les línies d’ajuts que periòdicament es convoquen.

Amb aquest projecte l’Ajuntament de Tavèrnoles avança en matèria de sostenibilitat i autoconsum elèctric, essent aquesta una de les prioritats mediambientals definides per l’equip de govern tan a nivell públic com a nivell privat.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 17:19