Presentació del projecte de Centre Cívic

Dissabte, 2 de d’octubre de 2010 a les 00:00
El passat divendres es va fer la presentació del projecte del Centre Cívic. L'acte va anar a càrrec de l'equip d'arquitectes Colomer-Aceves, SL que van exposar els principals trets del què serà el futur Centre Cívic de Tavèrnoles L'edifici del Centre Cívic és un edifici semisoterrat que destaca per la seva integració en el conjunt arquitectònic del casc antic de Tavèrnoles així com pel fet que les seves cobertes es converteixin en un singular espai públic pel poble.

L'edifici es fragmenta en dos volums formant un pati central al nivell del carrer Montseny. Aquesta escletxa emfatitza la visió de l'església i permet la il·luminació natural de tots els espais interiors del Centre Cívic.

El Centre Cívic allotjarà en el seu interior una aula informàtica, la biblioteca i un centre d'interpretació. A més disposarà d'uns espais interiors flexibles que facilitaran futurs canvis de distribució en cas de variar les necessitats d'ús municipals.

El pressupost dels projecte ascendeix a 563.267,65 €. Es compta amb un finançament per part de la Generalitat, a través del POUSC, de 346.654,75 € i per part de la Diputació de Barcelona de 118.053,23 €
Darrera actualització: 16.12.2015 | 00:00