Regulació de l'accés de vehicles a l'Espai Natural Guilleries-Savassona

Dimarts, 3 de d’agost de 2021 a les 00:00

Seguint la línia engegada en altres espais naturals protegits, aquest estiu es posa en marxa la regulació d’accés de vehicles a la vall de Sau per tal de poder garantir la seguretat dels usuaris i residents i la conservació del patrimoni natural i cultural de la zona.

La prova pilot es realitzarà entre el 20 de juliol i el 12 de setembre a la presa del pantà i afectarà a ambdues ribes del pantà.

Pel que fa a l’Àrea d’esplai del pantà de Sau, s’ha establert un sistema de reserva prèvia per les places d’aparcament. Els usuaris hauran de reservar obligatòriament l’aparcament mentre hi hagi places. El preu és de 5 € pels cotxes, i de 2 € per motocicletes (reserves al link de la dreta). Els diners recaptats aniran destinats a cobrir el cost dels informadors i a mantenir i conservar l’espai natural.

També quedarà restringit als veïns l’accés motoritzat del camí del Coll de Terrades a Can Mateu (des de la BV-5213 a la N-141d).

Els veïns de Tavèrnoles podran accedir a les zones regulades de l’Espai Natural mostrant la targeta del tancat de residus. Per accedir a l’Àrea d’esplai caldrà fer reserva prèvia i pagar la taxa corresponent.

Darrera actualització: 04.08.2021 | 08:28