S’aprova el projecte executiu d’adequació del dipòsit del Serrat de la Garriga

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 00:00

El ple extraordinari celebrat el 23 de març ha aprovat per unanimitat de tots els regidors el projecte d’adequació del Dipòsit del Serrat de la Garriga, que dóna servei a l’urbanització de Fussimanya, i que presenta un pressupost de 127.016 €

El projecte d’execució contempla un acondicionament global del dipòsit, així com la instal·lació d’elements de mesura i control i un sistema de desinfecció automàtic. Per altra banda es realitzaran millores en els col·lectors d’entrada i sortida de l’aigua, i es renovarà en la seva totalitat la instal·lació elèctrica. Per finançar aquesta obra s’ha aconseguit una subvenció de l’ACA de 43.662 € i el restant es complementarà a través del Programa General d’Inversions de la Diputació de Barcelona. Un cop passat el pertinent període d’exposició pública es podran continuar amb els tràmits per licitar l’obra i procedir a la seva execució

El ple també ha aprovat per unanimitat la modificació de les bases per a subvencions per arranjaments de camins on s’ha afegit la possibilitat que els sol·licitants demanin també subvencions per adquirir material per a la posterior estesa als camins amb mitjan propis.

El següent punt aprovat ha estat el compte de gestió recaptatòria de l’ORGT del 2020 i també s’ha donat compte al ple de la liquidació del pressupost de l’exercici del 2020 que s’ha tancat amb un resultat pressupostari ajustat de 3.100,88 €, cosa que implica que el romanent de l’ajuntament de Tavèrnoles ascendeix a 467.4549 €, presentant un endeutament del 0,27%.

Els següents punts de l’ordre del dia, que s’han aprovat també unanimitat dels 7 regidors, han estat la sol·licitud d’ajut econòmic a la Generalitat de Catalunya per l’abonament  de les retribucions als càrrecs electes i l’aprovació de l’addenda d’actualització del conveni ASGEL entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Tavèrnoles per a l’assistència en la gestió econòmica i comptable local.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 07:59