S'obre la convocatòria d'ajuts per despeses de subministraments energètics per a l'any 2024

Dimecres, 6 de març de 2024

El Consorci d'Osona de Serveis Socials obre la convocatòria d’ajuts de subministraments energètics, que tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministraments d’energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.) dels habitatges on resideixen famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social dels municipis que pertanyen al Consorci d’Osona de Serveis Socials.

Les sol·licituds es podran presentar per Internet a través de la web del Consorci http://ajuts.osonaacciosocial.cat/, directament als respectius ajuntaments de la comarca que formin part d’aquesta convocatòria, i a les oficines del Consorci de Serveis Socials d’Osona, Edifici Auditòrium – C/ Molí d’en Saborit, nº2, 1er pis, porta 3 – 08500 Vic.

El termini per a presentar la sol·licitud, juntament amb les factures i els comprovants de pagament corresponents, s'inicia el 6 de març i finalitza el 27 de març del 2024.

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb el Consorci d’Osona de Serveis Socials al telèfon 93 171 00 73 de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h i a través de ajuts@cssosona.cat.

 

Darrera actualització: 5.03.2024 | 09:48