S'obre la convocatòria de les subvencions a particulars a la Xarxa de Parcs Naturals per a l'any 2024

Dilluns, 22 de maig de 2023 a les 00:00

A partir del 22 de maig es poden presentar sol·licituds a la convocatòria de subvencions per fomentar activitats forestals, agrícoles ramaderes, d'empreses de serveis, de millora dels habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic, d'entitats culturals, cíviques i esportives i instal·lacions tèrmiques de biomassa i l'eficiència-estalvi energètic en edificis per a l’any 2024.

El termini de sol·licitud finalitza el dia 10 d'agost de 2023.

Els particulars dels àmbits dels espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals poden presentar la sol·licitud entre el 22 de maig i el 30 de juny del 2023 per a actuacions que s’executin entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2024. La justificació s’haurà de fer entre el 2 de gener i el 31 de març del 2025.

Aquestes subvencions són per fomentar projectes i activitats forestals, activitats agrícoles i ramaderes, empreses de serveis o bé la millora dels habitatges i la restauració del patrimoni arquitectònic i activitats de caràcter cívic, cultural i esportiu i pedagògiques. Caldrà sempre que estiguin relacionades amb els objectius de la normativa específica de cada espai i que es desenvolupin dins l’àmbit corresponent que assenyala les bases.

Com a novetat, en aquesta convocatòria s’incorpora l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Dins les bases, apareix per error que s'incorpora Sant Miquel del Fai i els tres municipis del seu àmbit (Bigues i Riells del Fai, Sant Quirze Safaja i Sant Feliu de Codines), quan allò correcte seria indicar que es tracta de la incorporació de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Darrera actualització: 24.05.2023 | 13:05