S'obre la convocatòria de les subvencions a particulars a la Xarxa de Parcs Naturals per a l'any 2024

Dilluns, 3 de juliol de 2023

A partir del 30 de juny es poden presentar sol·licituds a la convocatòria de subvencions per fomentar activitats forestals, agrícoles ramaderes, d'empreses de serveis, de millora dels habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic, d'entitats culturals, cíviques i esportives i instal·lacions tèrmiques de biomassa i l'eficiència-estalvi energètic en edificis per a l’any 2024.

El termini de sol·licitud és del 30 de juny al 20 d’agost del 2023.

Els particulars dels àmbits dels espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals poden presentar sol·licitud entre el 30 de juny i el 20 d'agost del 2023 per a actuacions que s’executin entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2024. La justificació s’haurà de fer entre el 2 de gener i el 31 de març del 2025.

Aquestes subvencions són per fomentar projectes i activitats forestals, activitats agrícoles i ramaderes, empreses de serveis o bé la millora dels habitatges i la restauració del patrimoni arquitectònic i activitats de caràcter cívic, cultural i esportiu i pedagògiques. Caldrà sempre que estiguin relacionades amb els objectius de la normativa específica de cada espai i que es desenvolupin dins l’àmbit corresponent que assenyala les bases. Com a novetat, en aquesta convocatòria s’incorpora l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Per ajudar als particulars i entitats a presentar les subvencions, s'ha elaborat un tutorial i una infografia en què s'explica pas a pas quins passos cal fer i quina documentació cal presentar.

Darrera actualització: 30.06.2023 | 09:36