Sortides culturals al teatre

Dimarts, 4 de febrer de 2020 a les 00:00

La regidoria de cultura organitza dues sortides culturals al teatre de Calldetenes per veure l'espectacle de pallassos “Planeta M.art” de Marcel Gros i l’espectacle d’humor “Col·loqui. El Gallardo Español” d’en Peyu.

La sortida per anar a veure pallassos està programada pel diumenge 23 de febrer a les 17:30 hores a l'Auditori teatre de Calldetenes. Des de l'Ajuntament es subvenciona una part de l'entrada de manera que el veïns i veïnes que vulguin assistir-hi com a públic només hauran de pagar 2 €.

La sortida per anar a veure en Peyu està programada pel dissabte dia 14 de març a les 21:00h a l’Auditori de Calldetenes. Des de l’Ajuntament es subvenciona una part de l’entrada de manera que els veïns i veïnes que hi vulguin assistir només hauran de pagar 5 €.

Per poder-se beneficiar d'aquestes sortides culturals és del tot imprescindible apuntar-se a les Oficines Municipals de l'Ajuntament abans del dimecres dia 12 de febrer. Per qüestions de reserva de grup, fora d'aquest termini no s'admetran més inscripcions subvencionades. Les entrades son limitades, i l’obtenció d’aquestes serà per rigorós ordre d’inscripció.

Tindran preferència els empadronats al municipi. Els residents no empadronats i residents de segones residències es podran inscriure segons la disponibilitat de places.

Darrera actualització: 04.02.2020 | 10:53