Tavèrnoles delega al Consell Comarcal el servei d’aigua en baixa

Dimarts, 1 de de febrer de 2022 a les 09:00

El ple celebrat el passat dilluns 31 de gener va aprovar per unanimitat la delegació del servei d’aigua en baixa al Consell Comarcal d’Osona que prestarà el servei mitjançant l’empresa pública Onaigua.

A dia d’avui el servei d’aigua en baixa es presta a través d’una concessió que es va adjudicar a Cassa (Companyia d’Aigües de Sabadell, S.A.) l’any 2010 i en l’actualitat es troba en estat de pròrroga a l’espera de poder finalitzar els tràmits corresponents de delegació. Amb l’acord de delegació es va aprovar també el conveni entre l’Ajuntament de Tavèrnoles i el Consell Comarcal d’Osona així com les memòries tècniques i econòmiques del servei municipal d’aigua.

El ple va aprovar també per unanimitat dels 7 regidors el conveni amb el Consell Comarcal d’Osona per a la implantació i execució del pla d’assistència i suport en matèria de protecció civil, així com les pròrrogues dels Plans Comarcals d’igualtat de gènere i d’igualtat per raó d’orientació sexual.

També es va aprovar l’increment de retribució del 2% al personal al servei de l’administració i dels membres de la corporació, en aquest cas amb els vots favorables dels regidors de Junts per Tavèrnoles i l’abstenció dels 2 regidors d’ERC.

Finalment es va aprovar per unanimitat l’adhesió als nous compromisos del Pacte d’Alcaldies i la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.

Darrera actualització: 01.02.2022 | 10:08