Tavèrnoles revalida per 10è any consecutiu el segell Infoparticipa

Dilluns, 27 de març de 2023

L’Ajuntament de Tavèrnoles ha obtingut el segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública, amb el 88% dels indicadors assolits.

La Universitat Autònoma de Barcelona ha celebrat aquest passat dilluns 20 de març la desena edició de l’acte de lliurament dels Segells Infoparticipa, uns segells que avaluen la transparència i la qualitat de la informació que es publica a la pàgina web dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions i als seus respectius portals de transparència, a través de 52 indicadors. En aquesta ocasió s’han reconegut 135 municipis, 10 consells comarcals i 3 diputacions, essent Tavèrnoles uns dels 4 únics municipis de Catalunya amb menys de 500 habitants que ha obtingut el reconeixement, juntament amb Vilanova de Sau, Garrigàs i Susqueda.

El regidor de comunicació, Carles Banús, va recollir el guardó que posa en valor la important tasca que s’està fent des del consistori per poder complir els diferents indicadors avaluables. Durant l’acte de lliurament l’organització va destacar especialment el fet que Tavèrnoles sigui l’únic municipi de menys de 500 habitants que hagi obtingut el Segell Infoparticipa en totes i cadascuna de les 10 edicions.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 08:16