Tavèrnoles revalida per 9è any consecutiu el segell Infoparticipa

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Tavèrnoles ha obtingut el segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública, amb el 89% dels indicadors assolits.

La Universitat Autònoma de Barcelona ha celebrat aquest passat dilluns 9 de maig la novena edició de l’acte de lliurament dels Segells Infoparticipa, uns segells que avaluen la transparència i la qualitat de la informació que es publica a la pàgina web dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions i als seus respectius portals de transparència. En aquesta ocasió s’han reconegut 136 municipis, 11 consells comarcals i 3 diputacions, essent Tavèrnoles uns dels 4 únics municipis de Catalunya amb menys de 500 habitants que ha obtingut el reconeixement, juntament amb Vilanova de Sau, Garrigàs i Susqueda.

L’alcalde, Carles Banús, va recollir el guardó destacant la important tasca que s’està fent des del consistori per poder complir els diferents indicadors avaluables i va posar en valor el fet que Tavèrnoles sigui l’únic municipi de menys de 500 habitants que ha obtingut el Segell Infoparticipa en totes i cadascuna de les 9 edicions

Darrera actualització: 10.05.2022 | 08:38