Tavèrnoles suspèn la Festa Remença

Dijous, 10 de setembre de 2020 a les 00:00

L’equip de govern de Tavèrnoles ha suspès la Festa Remença prevista pels dies 17 i 18 d’octubre. L’Ajuntament treballava en la segona edició de la Festa i les activitats paral·leles amb la intenció de poder celebrar-la en el marc de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, però l’evolució de la pandèmia durant els darrers dies n’ha acabat precipitant la suspensió.

Des de fa dies l’Ajuntament de Tavèrnoles treballava en la programació de les diferents activitats de la Festa per poder celebrar-les amb la seguretat sanitària més adequada a la situació actual. Malgrat la voluntat de voler celebrar la Festa, l’evolució de la pandèmia tant al poble com als municipis veïns, s’ha pres la decisió de suspendre la festa i les activitats paral·leles, entra elles la XIII Cursa de Sant Galderic,  per aquesta edició del 2020.

L’alcalde, Carles Banús, apuntava que: “Tot i que falta més d’un mes per la celebració de la Festa Remença ens hem vist obligats a prendre la decisió, ja que ara havíem de començar els assajos per la representació i això obligava a reunir vàries persones i actualment no està permès”. 

Tavèrnoles sempre ha apostat per la cultura i les tradicions però la prioritat de l’Ajuntament és la preservació de la seguretat i la salut dels nostres veïns i veïnes. Esperem que el 2021, si la situació ens ho permet, poder celebrar una Festa de Remença ben lluïda.

Darrera actualització: 10.09.2020 | 09:21